1. 30MHz support
  2. Apps & speciale widgets
  3. Radiation-Temperature Ratio (RTR) app

Hoe installeer ik het RTR-pakket?

Dit artikel legt uit hoe je de sensoren van het RTR-pakket installeert. Als je ook de 30MHz Connect en/of Gateway moet installeren, lees het volgende artikel eerst: Installatie van de 30MHz hardware. Volg de volgende stappen om het RTR-pakket te installeren:

Installeer de Meteoshield aan de montagebeugel

1. Draai de drie moeren aan de onderzijde van de Meteoshield vast.

2. Het is alleen mogelijk om de RTR-pakket te gebruiken met een staande beugel. Monteer de beugel zoals hieronder weergegeven aan de Meteoshield.

Plaats de Temperatuur & Luchtvochtigheid sensor in de Meteoshield

3. Draai de Meteoshield wartel een stukje los en plaats de Temperatuur & Luchtvochtigheid sensor in de Meteoshield. Draai de Meteoshield wartel vervolgens weer stevig vast.Zendesk_-_RTR_-_Insert_-_Sensor_-_NL.png

Installeer de PAR beugel aan de Connect beugel

4. Bevestig de PAR montagebeugel met twee schroeven aan de 30MHz Connect beugel.

Monteer de PAR sensor aan de PAR beugel

5. Monteer de PAR sensor met zes schroeven aan de PAR beugel. Plaats drie schroeven aan de binnenzijde om de PAR sensor te bevestigen. Plaats vervolgens drie schroeven aan de buitenzijde om de sensor waterpas te plaatsen.

Combineer de montagebeugels

6. Bevestig de Connect beugel aan de Meteoshield beugel. Gebruik altijd de orièˆntatie van de onderstaande afbeelding.

De RTR widget instellen

7. Klaar met het installeren van de RTR-pakket? Start dan nu met de RTR widget in jouw 30MHz platform.