Installatie van de 30MHz Connect

De 30MHz Connect voorziet de sensor van stroom en stuurt de data draadloos naar de 30MHz Gateway. Wanneer de 30MHz Connect geïnstalleerd is volgens deze handleiding, is het beschermd tegen water, vuil en kan het goed data verzenden.

In dit artikel lees je hoe je de 30MHz Connect installeert. Lees dit artikel voor installeren van het draadloze netwerk en de 30MHz Gateway.

Volg deze stappen om je 30MHz Connect te installeren:

Installeer de montagebeugel op de 30MHz Connect
Plaats de 30MHz Connect & Sensor combinatie bij het gewas

Installeer de montagebeugel op de 30MHz Connect

Je kunt de montagebeugel op 3 verschillende manieren monteren: A) muur-, B) staande, en C) hangende beugel. Kies de gewenste optie afhankelijk van wat je wilt meten en monteer de beugel zoals hieronder weergegeven. Belangrijk! Voorkom waterschade door de officiële montagebeugel te gebruiken en de 30MHz Connect met het logo naar boven te plaatsen.

Plaats de 30MHz Connect & sensor combinatie bij het gewas

De 30MHz Connect is volledig opgeladen en de sensor zit in de juiste poort. Ga direct aan de slag! De sensor zou online moeten zijn binnen een paar minuten. Let op! Sommige sensoren hebben altijd een stroomaansluiting nodig (CO2-. regen-, luchtstroom-, en telsensor).

Tip: bij de Sensoren pagina, kun je het online percentage zien bij Online % (van het afgelopen uur). Wanneer het Online % onder 98% is, zou je het netwerk bereik moeten verbeteren. Is jouw Online % boven de 98%? Geweldig, je bent klaar om te meten!

Is jouw sensor niet online?

• Probeer de 30MHz Connect & sensor combinatie dichter bij de 30MHz Gateway te plaatsen.
  • Of gebruik onze 30MHz Repeaters om je bereik te vergroten.