November updates in het 30MHz platform

We verbeteren het platform continu. Bestaande features worden verbeterd, maar we voegen ook nieuwe features toe! Welke verbeteringen hebben wij in november doorgevoerd?

Platform updates:
Nieuwe lettertype
Nieuwe datumselectie
Een kijkje in de toekomst
Geïnstalleerde apps & plugins

Nieuwe lettertype

Vorige maand vertelden we al dat we het platform stap voor stap een nieuw uiterlijk geven. Deze maand hebben we een nieuw lettertype geïntroduceerd op het platform. Dit lettertype is oorspronkelijk ontworpen voor industrieel gebruiken. Samen met het frisse design is dit een perfecte match voor op ons platform. Geniet van het uitzicht!

Nieuwe datumselectie

Het was hoogt tijd om de datumselectie op ons platform aan te passen. Naast het nieuwe uiterlijk, hebben we ook de weeknummers toegevoegd. Zo is het nog makkelijker om de juiste datum te selecteren. De nieuwe datumselectie is nu nog zichtbaar op enkele plekken op het platform, maar zal binnenkort overal te zien zijn.

Een kijkje in de toekomst

Dit is een grote update: het selecteren van toekomstige datums in Explore. Met deze functie kun je weersvoorspellingen analyseren en combineren met handmatige invoer, zoals de verwachtingen van je opbrengst. Hiermee kun je het ontdekken van je data naar een hoger niveau tillen. Lees hier hoe je toekomstige datums selecteert.

Geïnstalleerde apps & plugins

Op ons platform kun je applicaties van 30MHz en onze partners toevoegen. Een voorbeeld daarvan is de 2Grow applicatie. We hadden nog geen pagina waar je een overzicht kon zien van welke apps en plugins je hebt toegevoegd. Daarom hebben we in de Account instellingen een nieuwe pagina toegevoegd: Apps & plugins. Je kunt deze pagina bekijken door in het hoofdmenu op Account instellingen te klikken. Vervolgens zie je de verwijzing naar Apps & plugins in het menu aan de linkerkant staan. Heb je interesse om applicaties toe te voegen aan je eigen platform? Stuur ons dan een berichtje.