Hoe visualiseer ik mijn registratiedata?

Nadat je registratiedata hebt toegevoegd aan jouw platform, kun je dit gaan visualiseren in nieuwe of bestaande widgets.

1. Ga naar Dashboards via het hoofdmenu
  2. Maak een nieuwe widget aan of wijzig een bestaande
    1. Klik op + Selecteer bij databronnen
    2. Zoek op de naam van de formulier (of scroll door de lijst)
    3. Klik op de databron en (de)selecteer de kolommen
    4. Klik op + Selecteer om de data toe te voegen
    5. Maak zeker dat de Periode & tijdsinterval overeenkomt met de ingevoerde data. Anders kan het zijn dat je een waarschuwingsbericht in de grafiek ziet en geen data wordt getoond.
  3. Klik op Aanmaken en je bent klaar om te analyseren.