Hoe maak ik een RTR widget aan?

Na het installeren van jouw RTR pakket, is het tijd om de RTR widget in te stellen. Let op: deze widget kan alleen ingesteld worden met data van licht en temperatuur databronnen.

Dit artikel bevat:
RTR widget uitgelegd
Stel je RTR widget in

RTR widget uitgelegd

Op de X-as: de ontvangen lichtsom in Joules/cm2 of PAR mol/m2. Op de Y-as: de gemiddelde dagelijkse (24h) temperatuur. Voor een stabiele plantbalans moet elke stip in de buurt van de trendlijn worden geplaatst.

Stel je RTR widget in

Stel je RTR widget met de volgende stappen in:

1. Ga naar Dashboards in het hoofdmenu
  2. Kies de gewenste dashboard
  3. Klik op de + Voeg een widget toe knop
  4. Klik op de Radiation to Temperature Ratio (beta) widget
  5. Selecteer de databron voor jouw X-as (lichtsom)
  6. Selecteer de databron voor jouw Y-as (temperatuur)
  7. Vul widget titel in
  8. Selecteer de juiste periode en selecteer de juiste tijd voor begin van de dag. Dit wordt gebruikt om de gemiddelde temperatuur en lichtsom te berekenen.
  9. Vul de gewenste referentie punten (eerste en tweede) in voor Licht en temperatuur. Dit wordt gebruikt om de trendlijn te bepalen.
  10. Klik op Aanmaken en je bent klaar om te analyseren!