Hoe installeer ik de PAR sensor?

Dit artikel legt uit hoe je de PAR sensor installeert. Als je ook de 30MHz Connect en/of Gateway moet installeren, lees het volgende artikel eerst: Installatie van de 30MHz hardware. Volg de volgende stappen om de PAR sensor te installeren:

Installeer de PAR beugel aan de Connect beugel
Monteer de PAR sensor aan de PAR beugel

Installeer de PAR beugel aan de Connect beugel

1. Bevestig de PAR montagebeugel met twee schroeven aan de 30MHz Connect beugel.

Monteer de PAR sensor aan de PAR beugel

2. Monteer de PAR sensor met zes schroeven aan de PAR beugel. Plaats drie schroeven aan de binnenzijde om de PAR sensor te bevestigen. Plaats vervolgens drie schroeven aan de buitenzijde om de sensor waterpas te plaatsen.