Platform-update van maart

We verbeteren het platform continu. Bestaande functies worden verbeterd, maar we voegen natuurlijk ook nieuwe features toe! Deze maand zijn we voornamelijk achter de schermen bezig geweest met verbeteringen waar jullie in de toekomst veel plezier van mogen beleven. Maar natuurlijk hebben we ook zichtbare veranderingen voor jullie.

Platform-update:
Toekomst voorspellen met widgets

Toekomst voorspellen met widgets

We hebben een nieuwe periode-optie toegevoegd aan de widget opties: Past/Future x number of days. Deze optie is erg belangrijk voor het visualiseren van de 10 daagse weersvoorspelling. Maar naast weerdata kan deze optie handig zijn wanneer je data zoals productiedoelen toevoegt. Dat kun je doen via de functie handmatige invoer.

Hoe kun je een widget toevoegen met Past/Future x number of days? Stap voor stap:

1. Ga naar Dashboards via het hoofdmenu
  2. Klik op + voeg een widget toe
  3. Vul de widget titel in, selecteer een databron en kies de gewenste volgorde van kleuren
  4. Klik op het veld Periode en selecteer Past/Future x number of days
  5. Vul in x aantal dagen in Past
  6. Vul in x aantal dagen in Future
  7. Vul de overige velden in naar wens en klik op Opslaan
  8. Je bent klaar om jouw data te analyseren!