Platform-updates van februari

We verbeteren het platform continu. Bestaande features worden verbeterd, maar we voegen natuurlijk ook nieuwe features toe! Deze maand zijn we voornamelijk achter de schermen bezig geweest met verbeteringen waar jullie in de toekomst veel plezier van mogen beleven! Maar welke zichtbare verbeteringen hebben wij in februari doorgevoerd?

Platform updates:
Zoekbalk
Grafiek-instellingen in groepen

Zoekbalk

Met het zoekicoontje rechts bovenin je scherm kun je met een simpele zoekterm binnen het platform zoeken. Wanneer je bijvoorbeeld data bekijkt in Explore, kun je met de zoekfunctie snel de data bekijken van een andere sensor. Maar wat is er dan nieuw? Het zoekveld, na het klikken op het zoekicoontje, is verbreed naar volledige schermbreedte. Wil je nog sneller zoeken? Gebruik dan de sneltoetscombinatie Shift + K om je zoektocht te starten.Searchbar_.png

Grafiek-instellingen in groepen

Misschien is het je al eens opgevallen. Je analyseert data in groepen en de grafiek-instellingen worden niet automatisch meegenomen wanneer je doorklikt naar Explore. Bijvoorbeeld tijdens het zichtbaar maken van de weeknummers, of de zonsop- en ondergang. Dit hebben we opgelost. Nu kun je met de instellingen van je widget doorklikken naar Explore.