Internet Explorer niet langer ondersteund

Sub-optimale ervaring met Internet Explorer

Gebruik je Internet Explorer als browser? Dan zul je hoogstwaarschijnlijk gemerkt hebben dat deze browser je een sub-optimale ervaring geeft op het 30MHz dashboard. Tot nu toe hebben we het gebruik van Internet Explorer ondersteund. Maar omdat Internet Explorer eigenlijk een verouderde browser is merken we steeds vaker dat de functionaliteiten die we aan het dashboard toevoegen niet ondersteund kunnen worden door Internet Explorer. Dat is de reden dat we gaan stoppen met het ondersteunen van Internet Explorer vanaf Oktober 2020. We verzoeken je vriendelijk om voor die datum over te stappen op een andere browser.

Welke browser zal ik gebruiken?

Eigenlijk wordt iedere browser die geen Internet Explorer is ondersteund door ons platform. We kunnen je een aantal suggesties geven zoals Firefox, Chrome of Edge.

Verbeterde ervaring

Op het moment dat je overstapt naar een andere browser zul je merken dat je ervaring op het dashboard een heel stuk zal verbeteren. Je zult onder andere merken dat de laadtijd korter is, en dat alle knoppen en functionaliteiten het doen. Precies de ervaring die we graag al onze gebruikers willen laten ervaren.

Neem contact op

Mocht je tegen problemen aanlopen bij het wisselen van browser, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen om hier een oplossing voor te vinden. Dit kun je doen door op contact te klikken in de help knop (rechtsonderin), of dien een vraag in via de support pagina.

Veel meetplezier!!