Hoe kan ik een sensor aan een groep toevoegen?

Je hebt een groep aangemaakt, en dan is het nu tijd om de groep te vullen met data. "Editor" gebruikers binnen de groep kunnen sensoren toevoegen van zijn of haar organisatie. De gebruiker kan alleen de sensor toevoegen als hij/zij ook "Owner" is van de organisatie.

Een sensor delen met een groep

Neem de volgende stappen om sensoren aan een groep toe te voegen:

1. Ga naar Sensoren binnen de groep
  2. Klik op Voeg sensoren toe
  3. Selecteer de organisatie waarvan je de sensoren wilt toevoegen
  4. Kies welke tijdsperiode je de data van wilt delen:
    • Deel alle data voor deze sensor
    • Deel data vanaf een datum
    • Deel data tot een datum
    • Deel data tussen 2 data
  5. Selecteer de gewenste sensoren
  6. Klik op + Voeg sensor toe

De data van de sensor is nu gedeeld met de groep. De groep kan nu jouw data inzien, hierover opmerkingen plaatsen en visualiseren in widgets.