Hoe kan ik een groep aanmaken?

Door een groep aan te maken kun je samen aan bijvoorbeeld gewasprojecten werken. Op deze manier werk en communiceer je op één plek samen met collega’s en/of kun je ook mensen van buiten je organisatie, zoals teeltadviseurs, uitnodigen om mee te kijken met je data.

In dit artikel is het volgende behandeld:
Een nieuwe groep aanmaken
Sensoren toevoegen en gebruikers uitnodigen
Een dashboard kopiëren naar een groep

Een nieuwe groep aanmaken

Neem de volgende stappen om een groep aan te maken:

1. Ga naar het hoofdmenu
  2. Klik op het + teken naast Groepen
  3. Vul de velden in van de pop-up
  4. Kies wie andere gebruikers mag toevoegen
  5. Voeg een groepsthema toe
  6. Klik op + Aanmaken.

Sensoren toevoegen en gebruikers uitnodigen

Voeg sensoren toe en nodig andere gebruikers uit om over de data te kunnen discussiëren.

Een dashboard kopiëren naar een groep

Je kunt een dashboard van een organisatie delen met een groep. Dit kun je doen door het dashboard te kopiëren.