Een nieuwe gebruiker uitnodigen

Je kunt alleen gebruikers uitnodigen als je een eigenaar bent binnen je organisatie. Wil je meer weten over account types en bevoegdheden? Lees dan Het basis concept van 30MHz

Zo nodig je nieuwe gebruikers uit in je organisatie:

1. Klik op Account instellingen
  2. Klik op Organisatie gebruikers
  3. Klik op de blauwe + knop om een gebruiker uit te nodigen
  4. Selecteer Nodig nieuwe gebruiker uit of Voeg een bestaande gebruiker toe. Selecteer Voeg een bestaande gebruiker toe als de persoon al een 30MHz account heeft. Als dit nog niet zo is, selecteer dan Nodig nieuwe gebruiker uit.
  5. Vul de gegevens in van de gebruiker
  6. Kies tussen de account types: owners, editors, follower. Zie hier de bevoegdheden per rol.
  7. Klik op + Uitnodigen.

Voila! De nieuwe gebruiker is uitgenodigd, diegene zal per mail een uitnodiging toe gestuurd krijgen.

Tip: Als Nodig nieuwe gebruiker uit niet werkt, probeer dan Voeg een bestaande gebruiker toe, of vice versa. Als dat ook niet werkt, neem dan contact met ons op.