Hoe installeer ik de substraat bodemvocht sensor?

De juiste installatie van uw substraat bodemvocht sensor zorgt ervoor dat uw data niet hierdoor negatief beïnvloed wordt. Slechte installatie kan mogelijk zorgen voor een vermindering van de nauwkeurigheid met meer dan 10%. De positie van de sensor, kalibratie voor het juiste substraat profiel, schone naalden, en luchtbellen kunnen de nauwkeurigheid van de sensor beïnvloeden.

De sensor naalden moeten loodrecht in de plaat geplaatst worden. Als je een kalibratie gebruikt, controleer dan alstublieft de specifieke positie en oriëntatie van de sensor. De positie en oriëntatie zijn ook beschreven in de naam van de kalibratie in het platform.

Vermijd dat luchtbellen om je naalden heen zitten

Bij het installeren van de sensoren, vermijd alstublieft luchtbellen. De naalden van de sensor zouden direct contact moeten hebben met het substraat. Luchtbellen zouden je data beïnvloeden. Metergroup heeft twee scenario's hoe luchtbellen eruit ziet in uw data. Klik hier om meer te leren van Metergroup.