Hoe installeer ik de Pointed Micro Climate (PMC) sensor?

Dit artikel legt uit hoe je de Pointed Micro Climate sensor (PMC) installeert. Als je ook de 30MHz Connect en/of Gateway moet installeren, lees het volgende artikel eerst: Installatie van de 30MHz hardware. Volg de volgende stappen om de Pointed Micro Climate sensor te installeren:

Installeer de Meteoshield aan de montagebeugel
Plaats de Temperatuur & Luchtvochtigheid sensor in de Meteoshield
Bevestig de Pointed Temperatuur sensor
Optioneel: combineer de montagebeugels

Installeer de Meteoshield aan de montagebeugel

1. Draai de drie moeren aan de onderzijde van de Meteoshield vast.

2. Je kunt de montagebeugel op drie verschillende manieren monteren: A) muur-, B) staande, en C) hangende beugel. Kies de gewenste optie afhankelijk van wat je wilt meten en monteer de beugel zoals hieronder weergegeven.

Plaats de Temperatuur & Luchtvochtigheid sensor in de Meteoshield

3. Draai de Meteoshield wartel een stukje los en plaats de Temperatuur & Luchtvochtigheid sensor in de Meteoshield. Draai de Meteoshield wartel vervolgens weer stevig vast.

Bevestig de Pointed Temperatuur sensor

4. Bij de Pointed Temperature sensor is een klem meegeleverd. Deze kan bevestigd worden aan A) een metale staf om gemakkelijk jouw gewas te volgen. Of B) bevestigd worden aan de montagebeugel via een van de schroefgaten.

Optioneel: combineer de montagebeugels

Je kunt de montagebeugels van de verschillende onderdelen aan elkaar bevestigen. Het geheel is zo makkelijker te verplaatsen. Gebruik altijd de orièˆntatie van de onderstaande afbeeldingen.