Hoe kan ik een periode selecteren in de toekomst?

In Explore is het mogelijk om toekomstige datums toe te voegen aan je analyse. Dit kun je bijvoorbeeld gebruiken bij het analyseren van weersvoorspellingen of productiedata die je handmatige hebt toegevoegd. In dit artikel leggen we je uit hoe je toekomstige datums kunt selecteren met Explore.

In dit artikel:
Periode selecteren in de toekomst - met Relatieve periode
Periode selecteren in de toekomst - met Absolute periode

Periode selecteren in de toekomst - met Relatieve periode

Neem de volgende stappen om periodes in de toekomst te selecteren:

1. Ga naar Dashboard en klik op een widget
  2. Klik op de Periode knop aan de linkerzijde boven de grafiek
  3. Scroll naar beneden en klik op Bepaal zelf de periode
  4. Je kunt nu Relatieve periode selecteren
  5. Vul in: X aantal uur, dagen, weken en maanden in het verleden
  6. Klik op + Add future
  7. Vul in: X aantal uur, dagen, weken en maanden in de toekomst
  8. Klik op Toepassen en je bent klaar!

Periode selecteren in de toekomst - met Absolute periode

Neem de volgende stappen om periodes in de toekomst te selecteren:

1. Ga naar Dashboard en klik op een widget
  2. Klik op de knop Periode aan de linkerzijde boven de grafiek
  3. Scroll naar beneden en klik op Bepaal zelf de periode
  4. Klik op Relatieve periode om Absolute periode te selecteren
  5. Klik om een startdatum te selecteren
  6. Klik op de volgende datum-balk om nogmaals de einddatum te selecteren
  7. Klik op Toepassen en je bent klaar!