Oktober updates in het 30MHz platform

We verbeteren het platform continu. Bestaande features worden verbeterd, maar we voegen ook nieuwe features toe! Welke verbeteringen hebben wij in oktober doorgevoerd?

Platform updates:
Y-assen bepalen in Explore
Eerste update van een nieuw design
Snel zoeken

Y-assen bepalen in Explore

Vorige maand hebben we de y-assen voor grafieken een update gegeven in het dashboard. Maar hoe zit het dan met een grafiek in Explore? Daar hebben we aan gewerkt. Het is nu ook mogelijk om de y-assen in Explore aan te passen naar wens.

Dit kun je doen via de legenda aan de rechterzijde van je grafiek. Klik op een willekeurige widget in je dashboard om naar Explore te gaan. Binnen het platform wordt een nieuwe pagina geopend (Explore) waar je je data verder kunt analyseren. Aan de rechterzijde zie je de legenda. Klik op een meeteenheid, in de legenda, om de linker y-as aan te passen. Klik op een andere meeteenheid om de rechter y-as aan te passen.

Eerste update van een nieuw design

Als je dagelijks het platform gebruikt, is deze update jou waarschijnlijk al opgevallen. We hebben het uiterlijk van het dashboard en de account settings menu verbeterd. Deze veranderingen zul je steeds vaker tegen komen. Het zal even duren, maar voordat je het weet is het gehele uiterlijk aangepast.

Geniet van het uitzicht!

Snel zoeken

Wellicht dat je eerder het zoekicoontje rechts bovenin je scherm al hebt gezien. Hiermee kun je met een simpele zoekterm binnen het platform zoeken. Wanneer je bijvoorbeeld data bekijkt in Explore, kun je met de zoekfunctie snel de data bekijken van een andere sensor. Maar wat is er dan nieuw? We hebben een sneltoets functie toegevoegd om nog sneller te kunnen zoeken. Gebruik de toetsen Shift + K om te zoeken.