Hoe kan ik een dashboard kopiëren naar een groep?

Soms heb je al een dashboard gemaakt die je zou willen gebruiken binnen je groep. Het zou vervelend zijn als je die dashboard nog een keer zou moeten nabouwen binnen je groep. Om dit extra werk te voorkomen kun je nu je bestaande dashboards kopiëren naar je zojuist aangemaakte groep.

Een dashboard kopiëren naar een groep

Neem de volgende stappen om een dashboard te delen met een groep:

1. Ga naar het dashboard dat je wilt kopiëren naar de groep
  2. Klik op de drie puntjes rechts bovenin
  3. Klik op Kopieer naar groep
  4. Selecteer de gewenste groep
  5. Klik op Kopieer

Nu heb je het dashboard gekopieerd naar de groep.

Let op: naast het dashboard worden ook alle sensoren, die weergegeven worden in het dashboard, gedeeld met de groep.