Zonsopgang en zonsondergang in je grafiek tonen

Het is mogelijk om de zonsopgang en zonsondergang van jouw locatie weer te geven in een grafiek. Om dit te kunnen, moet je eerst je locatie coördinaten toevoegen bij de instellingen van de organisatie.

Voeg eerst de coördinaten toe:

1. Ga naar Account instellingen in het hoofdmenu
  2. Ga naar tab Organisatie
  3. Scroll naar beneden tot je latitude en longitude gevonden hebt
  4. Vul de latitude in
  5. Vul de longitude in
  6. Scroll verder naar beneden en klik op Opslaan

Zodra de coördinaten zijn toegevoegd, kun je de zonsopgang en zonsondergang weergeven in grafieken. Bij het aanmaken van een grafiek kun je bij de instellingen aangeven dat je de zonsopgang/zonsondergang wilt weergeven.

Daarnaast kun je bij Explore(Opzoeken) de grafiek opties aanpassen. Klik op Grafiek opties en activeer zonsopgang en zonsondergang.

Bekijk de video om te leren hoe je de zonsopgang en zonsondergang kunt weergeven in je grafiek bij Explore(Opzoeken).