Hoe kun je sensoren delen met anderen?

Er zijn verschillende opties om data van sensoren te delen met anderen. Eén van deze opties is het delen van een specifieke sensor vanuit de Sensoren pagina.

Neem de volgende stappen om een sensor te delen:

1. Ga naar de Sensoren pagina in het hoofdmenu
  2. Klik op de betreffende sensor die je graag zou willen delen
  3. Nu krijg je een popup te zien van de instellingen van de sensor. Klik op de tab Delen
  4. Activeer Aan, deel met personen buiten de organisatie
  5. Vul de email van de gebruiker in
  6. Selecteer de periode:
    • Deel alle data voor deze sensor
    • Deel data vanaf een datum
    • Deel data tot een datum
    • Deel data tussen 2 data
  7. Klik op Verstuur uitnodiging

De gebruiker heeft nu de data ontvangen van de sensor. De gebruiker kan de sensor terug vinden onder Sensoren gedeeld met mij.