Collega's benoemen in een opmerking

Het platform biedt de mogelijkheid om opmerkingen te plaatsen. Door reacties onder grafieken te plaatsen, afbeeldingen naast die opmerkingen te uploaden en regelmatig de overzichtelijke feed te checken, blijven gebruikers op de hoogte van de gewasbehoeftes, taken van medewerkers en signaleren ze (voortijdig) plagen of ziekten.

Via @ mentions (bekend van social media zoals Whatsapp, Instagram en LinkedIn) kun je specifieke collega's direct waarschuwen wanneer je iets wilt delen. Typ gewoon een @ om een collega te taggen. Er verschijnt dan een lijst met namen, waarna je de mensen die je op de hoogte wilt stellen van je update eenvoudig kunt selecteren. Daarnaast is het ook mogelijk om alle gebruikers van de organisatie te alarmeren, door @everyone te gebruiken bij een opmerking.

We laten in het onderstaand filmpje zien hoe het "taggen" werkt.