Hoe kan ik een afbeeldingswidget toevoegen?

De afbeeldingswidget is een handige functie die je in staat stelt om je eigen afbeeldingen te uploaden en je sensoren te taggen. Dit doe je als volgt:

1. Klik op Een widget toevoegen
  2. Selecteer de afbeeldingswidget als type widget
  3. Klik op Selecteer afbeelding om een afbeelding te uploaden.
  4. Zodra je afbeelding is geüpload kun je op de afbeelding klikken om een sensor toe te voegen.
  5. Selecteer de sensor uit de lijst en klik op Opslaan.
  6. De volgende instellingen in vul je naar keuze in: Widget Titel, Periode en Cumulatief en vervolgens klik je op Opslaan.
  7. Klik nogmaals op de afbeelding om een andere sensor toe te voegen, of klik op Opslaan om het proces af te ronden.