Hoe kan ik mijn account activeren?

Om toegang te krijgen tot een organisatie of groep, heb je een uitnodiging van 30MHz of van een organisatie/groep eigenaar nodig.

Dit artikel bevat:
Activeer jouw account
Nieuwe activatielink aanvragen

Activeer jouw account

Wanneer je een nieuwe gebruiker bent, ontvang je een welkomstmail van 30MHz. Deze mail bevat een link waarmee je jouw account kunt activeren en direct een wachtwoord kunt instellen. Tip: check je spam inbox voor de welkomstmail wanneer je deze niet ontvangen hebt. Na het instellen van jouw persoonlijke wachtwoord, is het account geactiveerd! Log nogmaals in om te starten met het platform.

Nieuwe activatielink aanvragen

De activatielink is maar voor een korte periode actief. Lukt het jou niet meer om je account te activeren? Neem dan contact met ons op!